Ik ben Peter Steffers en help je met veel plezier bij het werven van nieuwe klanten. In acht stappen help ik je om meer resultaat te halen uit jouw acquisitie naar nieuwe klanten met LinkedIn als leadgenerator.

Vind jij het benaderen van nieuwe klanten lastig? Is het iets wat je steeds maar weer uitstelt? Maar weet je eigenlijk ook wel dat het verkrijgen van nieuwe opdrachten onontkoombaar is, zeker als je groei wil maken? Of vertrouw jij volledig op verkoop via Social Media? Mijn overtuiging is dat combinatie van online leads genereren via ondermeer LinkedIn en telefonische acquisitie de sleutel is naar meer afspraken in je agenda. Het opwarmen van je nieuwe klanten doe je met behulp van LinkedIn na het eerste contact ga je dit in een persoonlijk gesprek opvolgen zodat je nooit meer een ijskoud gesprek hoeft te voeren. lees hier mijn blog over social selling en waarom je niet alleen op online acquisitie moet gokken.

Mijn jarenlange ervaring in sales en acquisitie heb ik verwerkt in een interactieve en praktisch toepasbare workshop en presentatie. Hierin help ik jou in acht stappen om effectiever en met meer plezier en resultaat nieuwe klanten te vinden in de zakelijke markt. 

meer weten